close
چت
آموزش تهیه پودینگ برنج
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 28 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه پودینگ برنج

 پودینگ برنج
 
 
 
 
 
در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه پودینگ برنج در مایکروویو فراهم شده است؛ همراه با بانوکده در بخش آشپزی ایرانی برای تهیه پودینگ برنج

دستور العمل پودینگ برنج در مایکروویو در آشپزی ایرانی

آماده سازی : 15 دقیقه
مدت انتظار : 15 دقیقه
مجموعاً : 30 دقیقه

مواد اولیه :برای 4 نفر
 
.  شیره : (انگور یا خرما) 3قاشق غذاخوری        
.  دارچین : نصف قاشق چایخوری        
بادام : (خام) 10عدد        
.  شیر : نصف لیوان        
.  خامه  :2قاشق غذاخوری        
.  برنج : 1ونیم لیوان        
.  کره : به میزان لازم     

 طرز تهیه :

ابتدا برنج را شسته و با چند لیوان آب داخل ظرف مناسب مایکروویو(شیشه ای یا پلاستیک)قرار داده و آن را به مدت 2دقیقه تا 3 دقیقه داخل مایکروویو با قدرت 100درصد قرار دهید وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد آن را خارج کرده و هم بزنید و دوباره داخل دستگاه قرار دهید تا برنج به مرحله آبکشی برسد این کار معمولا 4دقیقه طول میکشد.
بعد از نیم پز شدن برنج آن را آبکش کنید.داخل ظرف مخصوص مایکروویو را با کره چرب کنید سپس برنج آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین،خامه و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید ، ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید و هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید.
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.

 نکات:

1) بهتر است این پودینگ را با برنج قهوه ای تهیه کنید.
2) در صورت تمایل 2قاشق گلاب هم به پودینگ اضافه کنید.
3) توجه داشته باشید که در این دستور از مایکروویو استفاده شده است نه مایکروفر.

 

منبع: atairan.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی