close
چت
طرز تهیه بادمجان شکم پر
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 28 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه بادمجان شکم پر

در این مطلب از سایت بانوکده قصد داریم روش پخت بادمجان شکم پر را به شما آموزش دهیم . این آموزش به صورت کامل و آسان می باشد. پس با ما همراه باشید .

زمان تهیه : 30 دقیقه

 

زمان پخت : 60 دقیقه

 

مواد لازم بادمجان شکم پر در فر 4 نفر :

 

برنج دانه بلند

4/3 پیمانه (150 گرم)

100 گرم / 360 کالری

بادمجان بزرگ

2 عدد

100 گرم / 17 کالری

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

100 گرم / 900 کالری

پیاز بزرگ

یک عدد کاملا ریز شود

100 گرم / 5 کالری

سیر

2 حبه کاملا ریز شود

100 گرم / 120 کالری

گشنیز خرد شده

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 20 کالری

پودر زنجبیل

یک قاشق چای خوری

100 گرم / 258 کالری

فلفل دلمه ای قرمز

یک عدد کاملا ریز شود

100 گرم / 15 کالری

پودر فلفل قرمز تند

5/1 قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

پوست لیموی رنده شده

2 قاشق چای خوری

100 گرم / 9 کالری

آب لیموی تازه

2 عدد

100 گرم / 26 کالری

ماست کم چرب

نصف پیمانه

100 گرم / 265 کالری

نعنای خرد شده تازه

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 43 کالری

زردچوبه

4/1 قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

جعفری خرد شده تازه

5/1 پیمانه

100 گرم / 34 کالری

 

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر :

 

*. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

*. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.

 

*. بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

 

*. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن ها را کاملا ریز کنید.

 

*. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

 

*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.

 

*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.

 

*. آن ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

 

*. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

 

*. بادمجان ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

 

*. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شده.

 

*. مواد درون آن ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

 

*. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

 

خواص سیر :

 *. سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس می باشد.سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است.سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد.سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد.سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد.

منبع : akairan.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی