close
چت
آموزش پخت حلیم اراکی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 29 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش پخت حلیم اراکی

حلیم اراکی

امروز در این مطلب از سایت بانوکده قصد داریم به شما پخت سریع و آسان حلیم اراکی را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :

بلغور گندم 1 پیمانه 
 آب قلم یا آب معمولی3 پیمانه 
 نمک1 قاشق چایخوری 
 روغن زیتون یا کنجد1 قاشق سوپخوری 
دارچین برای تزیینبه میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده1 پیمانه

 

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

 

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

 

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی