close
چت
آموزش تهیه و پخت ژیگوی بوقلمون
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 08 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه و پخت ژیگوی بوقلمون

طرز درست کردن ژیگوی بوقلمون,نحوه پخت ژیگوی بوقلمون

در این مطلب از سایت بانوکده طرز تهیه ژیگوی بوقلمون را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای ژیگوی بوقلمون :

 ران بوقلمون1 عدد 
فلفل دلمه  1 عدد
 پیاز1 عدد 
 سیر1 بوته 
زردچوبه1 قاشق مرباخوری
برگ بو5-4 عدد
روغن مایعبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
رببه میزان لازم

 

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون:

از شب قبل ران بوقلمون را شسته و توسط چاقو برش های عمیق و کوچک در آن ایجاد کنید. داخل هر یک از این برش ها یک حبه سیر و 2 تا 3 عدد فلفل دلمه  و برگ بوها را روی آنها قرار دهید، سپس آن را در یخچال به مدت 12 ساعت بگذارید.

 

طرز درست کردن ژیگوی بوقلمون,نحوه پخت ژیگوی بوقلمون

 پیاز را پوست بگیرید و آن را خرد کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل تابه بریزید و به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.

 حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهید. به اندازه یک استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا ران پخته شود. نمک را هم بیفزایید. در این مدت توسط کفگیرهای مناسب ران که من از دوتا کفگیر استفاده کردم را بچرخانید تا هر دو طرف آن سرخ شود.

 

طرز درست کردن ژیگوی بوقلمون,نحوه پخت ژیگوی بوقلمون

 بعد داخل یک ظرف روغن ریختم، رب را در آن تفت دادم زعفران را هم اضافه کردم کمی آب به آن اضافه می کنم و می ریزم روی بوقلمون در آن را می بندم.

تا آرام آرام بپزد.

 

منبع : beytoote.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی