close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آش ترش برگه زرد الو
تبلیغات شما

طرز تهیه آش ترش برگه زرد الو

کدبانو

 

طرز تهیه آش ترش  زرد الو در ادامه مطلب

لوبيا چيتي پخته‌شده                                                                                 يك پيمانه

رشته آش                                                                                            250 گرم

نخود پخته‌شده                                                                      يك پيمانه

 عدس پخته‌شده                                                                  يك پيمانه

برگه زردآلو                     دو پيمانه

سبزي آش پاك‌كرده                                       500 گرم

شيره ملاير                                   نصف پيمانه

سركه قرمز                      يك پيمانه

 نمك،  زردچوبه، فلفل قرمز، روغن، نعنا خشك               به ميزان لازم

سير تفت داده شده                                                                يك بوته كوچك

پياز                                                                                                     دو عدد

چغندر كوچك                                                                                         يك عدد

طرز تهیه

اين آش خوشمزه غالبا در فصل بهار خورده مي‌شود. در گذشته مردم فصل زمستان كمتر از منازل بيرون مي‌آمدند و از مواد مصرفي انرژي‌زا به دليل سرما بيشتر استفاده مي‌كردند كه به قولي صفرا و زردآب بدن‌شان از بين برود، خصوصا در استان‌هاي همدان، لرستان و مركزي با كمي اختلاف اين آش را تهيه مي‌كنند.

قابلمه را روي اجاق قرار مي‌دهيم. يكي از پيازها را به صورت پياز داغ درآورده، زردچوبه، فلفل قرمز و سير را به آن اضافه مي‌كنيم. چغندر خرد شده را به همراه يك ليتر آب اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم چغندر كمي پخته شود. بعد سبزي را به آن اضافه مي‌كنيم، در ظرف را نمي‌گذاريم كه رنگ سبزي زياد تغيير نكند، سپس برگه‌هاي خيس خورده و رشته آش را اضافه مي‌كنيم. حبوبات پخته را افزوده، در پايان شيره انگور و سركه را اضافه مي‌كنيم، پس از اين كه چند جوش زد، در ظرف را مي‌گذاريم و حرارت آن را خيلي كم مي‌كنيم تا آش شما جا افتاده شود.

پس از كشيدن آش روي آن را با پياز و نعنا داغ تزيين مي‌كنيم.

نكــته:

در بعضي از استان‌ها به جاي رشته از پتله (كه همان بلغور پخته است) استفاده مي‌كنند.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی