close
چت
آموزش های تهیه مربای زردآلو
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 31 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش های تهیه مربای زردآلو

درست کردن مربا زردآلو,انواع پخت مربا زردآلو

در این بخش از سایت بانوکده طرز تهیه مربای زردآلو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. مربای زردآلو یک مربای خوش عطر و طعم است که طرز تهیه ی آسانی هم دارد. صرف این مربا برای صبحانه بسیار دلچست خواهد بود.

دستور شماره یک برای پخت مربا زردآلو

 

مواد لازم برای مربا زردآلو :

 زردآلوی سفت ۱ کیلو
 شکر ۹۰۰ گرم
گلاب نصف استکان
 زعفران آب گرفته غلیظ  یک قاشق غذاخوری
آبلیمو (جوهر لیمو)یک قاشق سوپخوری (کمی)


طرز تهیه مربا زردآلو :
اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و می‌گذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کرده‌ایم درون شربت می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.

 

 


دستور شماره دو برای پخت مربا زردآلو

 

مواد لازم برای مربا زردآلو :

زردآلوی نصف شده و هسته گرفته ۱ کیلو
 شکر۱ کیلو
 آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
 مغز هسته زردآلو به مقدار لازم
آب۳ لیوان

 

درست کردن مربا زردآلو,انواع پخت مربا زردآلو

طرز تهیه مربا زردآلو :
زردآلو‌ها را با آب در قابلمه لعابی ریخته و می‌گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شکر را در فر گرم می کنیم در حدی که آب نشود فقط دمایش در حدی باشد که وقتی به زردآلو‌ها اضافه می‌کنیم مایع را از قل نیندازد.

 

همرا با شکر مغز زردآلو‌ها را هم اضافه می‌کنیم و بعد از چند دقیقه آبلیمو را هم می ریزیم و می‌گذاریم تا غلیظ شود به حدی که وفتی ۱ قاشق از آن را در پیش دستی ریختم و تکان دادیم نریزد. سپس زیر مربا را خاموش می کنیم و در شیشه می ریزم در آن را می بندیم و بر عکس می گذاریم تا خنک شود.

 

منبع : fa.wikibooks.org

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی