close
چت
طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 31 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا

پخت سوپ اسفناج و پاستا,درست کردن سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

مواد لازم برای سوپ اسفناج و پاستا :

 پیاز1 عدد متوسط 
 هویج 1 عدد مکعبی خرد شده
 کرفس2 شاخه خرد شده 
سیر  2 حبه تپل ریز خرد شده
فلفل سیاه1/3 قاشق چایخوری
قارچ4 عدد خرد شده
نمکبه مقدار لازم
ریحان خشک1 قاشق چایخوری
رزماری،پونه کوهی،آویشنمخلوطی از هر سه 1 قاشق چایخوری
اسفناج کوچک (بیبی)یک دسته
پاستانیم پیمانه
پنیر پارمزانبه مقدار لازم
خامه رقیقبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم

 

 

پخت سوپ اسفناج و پاستا,درست کردن سوپ اسفناج و پاستا

 

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا، پیش غذا یا غذای کامل

 

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا :

پیاز را خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدهید تا سبک شود بعد سیر- کرفس و هویج - قارچ مکعبی خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز شود.

 

بعد ادویه ها را اضافه و تفت بدهید آب سبزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید.

 

وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید. موقع سرو روش پنیر پارمزان و خامه بریزید.

 

منبع : yemalilar.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی