close
چت
آش سبزی شیرازی مخصوص ماه رمضان
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 10 خرداد 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آش سبزی شیرازی مخصوص ماه رمضان

طرز پخت آش سبزی شیرازی, نحوه پخت آش سبزی شیرازی

 

آش سبزی شیرازی آش های نذری شیراز است و در ماه مبارک رمضان و ایام عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری پخته می شود.

مواد لازم آش سبزی شیرازی :

 گوشت سردست گوسفندی با استخوان500 گرم 
سبزی (تره، ترخان، شوید) 400 گرم 
 نخود100 گرم
عدس 100 گرم 
لوبیا قرمز100 گرم
برنج نیم دانه100 گرم
پیاز1 عدد
پیاز داغ3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمزبه میزان لازم
ترخان خشک2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آش سبزی شیرازی :

حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم.آب حبوبات را خالی کرده و دو مرتبه آب تازه روی آنها می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند.

 

گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت نیز بپزد. برنج را نیز جداگانه می پزیم.

 

سبزی ها را پس از پاک کردن خرد می کنیم و کاملاً تفت می دهیم تا بپزند. پس از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به برنج پخته و سبزی ها اضافه می کنیم. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در می آوریم و استخوان آن را جدا می نماییم و گوشت آن را می کوبیم و به همراه آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند.

 

در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می کنیم و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در آش در حال جوشیدن می ریزیم. ترخان را نیز خیس می کنیم و خرد می نماییم و به آش اضافه می کنیم. ⅓ از آش را در ظرف دیگری می ریزیم و آن را کاملاً می کوبیم و سپس به آش اضافه می نماییم. پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توان آن را در ظرف مناسب کشید و با پیاز داغ تزئین نمود.

 

نکته ها : بهترین گوشت برای این آش گوشت گردن یا سردست می باشد. آش باید تا جایی پخته شود که مواد خوب له شده باشند، می توانید برای سهولت بیشتر بعضی از مواد آش را از شب قبل اماده کنید؛ در مراحل آخر پخت مرتب باید آش را هم بزنید، راز اصلی خوشمزه شدن و کشدار بودن این آش هم زدن آن است.

 

 

می توانید همه مواد آش را با هم خوب بکوبید.

 

طرز پخت آش سبزی شیرازی, نحوه پخت آش سبزی شیرازی

منبع : namnak.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی