close
چت
روش پخت کوکو پیازچه
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 21 خرداد 1396
  • دیدگاه ارسال شده

روش پخت کوکو پیازچه

كوكو پيازچه,پخت كوكو پيازچه

 در این مطلب از سایت بانوکده برای شما طرز تهیه كوكو پيازچه آماده کرده ایم . با ما همراه باشید

مواد لازم :

 پیازچه۴۰۰ گرم
 تخم مرغ ۵ الی۶ عدد
 گردوی خرد شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
 آرد ۳ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و ادویهبه میزان لازم
روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن۱ قاشق مربا خوری


طرز تهیه :
قسمت ریشه دار پیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیازچه در هنگام شستن شود . بعد از اینکه با دقت شسته  و خشک شد . پیازچه ها را به اندازه دلخواه ریز کنید و با آرد و نمک و زردچوبه و ادویه و گردو مخلوط کنید . و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید.

در ماهیتابه رژیمی مقدار کمی روغن بریزید و شعله را کم کنید و ماهیتابه را روی آن گذاشته و مواد را در ماهیتابه ریخته و سطح آنرا صاف کنید و درب آنرا ببندید و صبر کنید تا کاملاْ بپزد سپس کوکو را وارونه کرده و سمت دیگر آنرا هم بپزید .

 

كوكو پيازچه,پخت كوكو پيازچه

 

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی