تبلیغات شما

آموزش پخت کلوچه گردویی

بانوکده

 

برای آموزش پخت این کلوچه گردویی خوشمزه و هزاران مطالب آموزشی دیگر با بانوکده همراه باشید.


مواد لازم :

 

آرد                                     به مقدار لازم

تخم مرغ                                   4 عدد

مغز گزدو آسیاب شده                1/2 لیوان 

پودر قند                                  1/2 لیوان

ماست ولرم                               1 لیوان

کره                                      200 گرم

سیاه دانه                           به مقدار لازم

شیر ولرم                                 1 لیوان

مایه خمیر                           2 قاشق غذاخوری

وانیل و جوزهندی                1/2 قاشق چایخوری

نمک                                 1/4 قاشق چایخوری

آب ولرم                                   1/2 لیوان

 

طرز تهیه :

 

ابتدا مایه خمیر را در آب ولرم حل کنید و کنار بگذارید تا حجم آن افزایش پیدا کند .

در ظرف نسبتا بزرگی مقداری آرد بریزید و نیمی از پودر قند و کره و نمک را به آن اضافه کنید.

 

شیر و ماست و تخم مرغ را اضافه و مواد را کاملا مخلوط کنید.

اگر مایه شما آبکی است مقداری آرد به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا زمانی که خمیر به دستتان نچسبد.

مایه خمیر را حجم آن افزایش پیدا کرده است را به خمیر اضافه کنید و با هم به مدت 6 دقیقه ورز دهید و سپس در

کیسه پلاستیکی به مدت نیم ساعت قرار دهید تا استراحت کند .

 

برای تهیه مواد داخل کلوچه مغز گزدو و پودر قند و جوز و وانیل را با هم مخلوط کنید .


روی سطح صافی کمی آرد پاشیده و خمیر را باز کنید سپس قلب گرد بزنید و خمیر را بردارید و کف دست پهن

کنید و یک قاشق از مواد داخل کلوچه  در وسط خمیر گذاشته و دولبه آن را روی هم بگذارید و سپس با قالب صاف

روی خمیر فشار دهید تا  کاملا پهن شود .

 

زرد نخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کنید و مقداری از آن را با قلمو بر روی سطح کلوچه بمالید و مقداری سیاه

دانه بروی آن بپاشید و در سینی فر چرب شده بچینید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی