تبلیغات شما

آموزش پخت پنه مرغ

بانوکده

 

همیشه در منو کافه ها با کلمه پنه برخورد کرده ایم و پس از امتحان کردن آن از انتخاب خود رضایت داشته ایم .

به دلیل محبوبیت این غذا , بانوکده آموزش این غذای محبوب را برای شما کدبانو های عزیز فراهم اورده است تا در خانه نیز پخته و لذت ببرید . 

مواد اولیه :

پنه                                                   1 بسته 

سینه مزغ                                           2 عدد

کره و سیر                                        1/2 فنجان

پنیر پارمزان                                     1/3 فنجان 

خامه                                                 200 گرم 

قارچ                                              به میزان لازم 

ادویه ( نمک و فلفل و اویشن )            به میزان لازم 

 

طرز تهیه :

پنه را آب کش کنید و آماده کنید. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، دو عدد سینه مرغ را  خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید.

 

وقتی مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید.

 

کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید .

 

داخل یک قابلمه ی کوچک، کمی از کره را آب کنید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود.

پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.

 

سس را به ترکیب مرغ اضافه کنید و بهم بزنید. پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ

 

را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنه ها برسد. 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی