تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 11 بهمن 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه آبگوشت بزباش

بانوکده

 

آبگوشت از لذیذ ترین غذا های ایران میتوان نام برد و هر منطقه با توجه به رسم و ادام رسوم آبگوشت مخصوص به

خود را دارند پس تنوع این غذایلذیذ بسیار زیاد است . برای آموزش تهیه ابگوشت بزباش با بانوکده همراه باشید.

مواد اولیه :

 

لوبیا چشم بلبلی                         120 گرم

 

تره و شنبلیله و جعفری                 250 گرم

 

گوشت با استخوان                      300 گرم

 

سیب زمینی متوسط                     3 عدد

 

پیاز متوسط                                 1 عدد

 

رب گوجه فرنگی                       2 قاشق سوپخوری

 

روغن و ادویه و زرد چوبه             به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت را با مقداری اب بروی حرارت گذاشته تا پخته شود .

پیاز را خرد کرده و به آبگوشت بیفزایید و به مدت یک ساعت بر روی حرارت ملایم بگذارید .

 

وقتی گوشت نیم پز شد با چنگال چند سوراخ در لیمو عمانی ایجاد کنید و به آبگوشت بیافزایید .

سبزی را شسته و ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید و به همره نمک و ادویه و زردچوبه و رب گوجه فرنگی

به آبگوشت اضافه کنید و به مدت یک ساعت بر روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا به آرامی پخته شود .

 

15 دقیقه قبل از سرو ابگوشت بزباش , سیب زمینی را پوشت بگیرید و به آن اضافه کنید تا با حرارت ملایم پخته شود .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی