close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه نان قندی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 03 مرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه نان قندی

بانوکده

مواد اولیه به همراه طرز تهیه نان قندی در ادامه مطلب

مواد اولیه :

  • آرد گندم حدودا 400 گرم
  • شكر 150 گرم
  • روغن مايع يا جامد آب‌كرده 90 گرم
  • آب 85 ميلي‌ليتر
  • نمك ميوه پنج گرم (نصف قاشق چايخوري)
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • كنجد به ميزان لازم

 

طرز تهیه:

روغن، شكر، آب و نمك ميوه را مخلوط كنيد. آرد را كم‌كم اضافه كرده تا حدي كه خمير يك‌‌دستي به دست بيايد. خمير را حدود 20 دقيقه استراحت دهيد سپس خمير را با كمك وردنه روي يك پلاستيك يا ميز كار پهن كرده و به شكل دلخواه (معمولا گرد) قالب بزنيد. سپس نان‌ها را در سيني چرب‌شده فر بگذاريد با كمك انگشت روي نان‌ها را سوراخ كرده بعد تخم‌مرغ ماليده و كنجد بپاشيد آنگاه در فر 200 درجه سانتي‌گراد (طبقه بالا) قرار دهيد تا روي نان‌ها طلايي شود.

 

منبع:ash.ksabz.net

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی