close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک یزدی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 03 مرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه کیک یزدی

بانوکده

 

مواد اولیه به همراه طرز تهیه کیک یزدی در ادامه مطلب

مواد اولیه :

  • آرد 300 گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شكر 200 گرم
  • ماست 150 گرم
  • روغن مايع 175 گرم
  • بيكينگ پودر يك قاشق سوپخوري
  • هل سبز ساييده يك قاشق چايخوري
  • كنجد به ميزان لازم

طرز تهيه:                                      

 شكر را همراه تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع با همزن دستي خوب بزنيد سپس بيكينگ پودر، آرد و هل را كم‌كم به مواد بالا اضافه كنيد و به مدت پنج دقيقه با همزن برقي بزنيد. بعد كاغذهاي مخصوص را داخل قالب كيك يزدي (قالب فلزي) بگذاريد و با مواد، داخل قالب را پر كنيد. كنجد پاشيده و يك چنگال يا قاشق را در روغن مايع بزنيد و در كيك فرو كنيد (در قسمت مياني كيك) و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه در طبقه وسط بپزيد تا روي كيك‌ها طلايي گردد.

 

منبع: ash.ksabz.net

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی