طرز تهیه کیک یزدی
5581
مواد اولیه به همراه طرز تهیه کیک یزدی در ادامه مطلب
مواد اولیه :
- آرد 300 گرم
- تخممرغ سه عدد
- شكر 200 گرم
- ماست 150 گرم
- روغن مايع 175 گرم
- بيكينگ پودر يك قاشق سوپخوري
- هل سبز ساييده يك قاشق چايخوري
- كنجد به ميزان لازم
طرز تهيه:
شكر را همراه تخممرغ، ماست و روغن مايع با همزن دستي خوب بزنيد سپس بيكينگ پودر، آرد و هل را كمكم به مواد بالا اضافه كنيد و به مدت پنج دقيقه با همزن برقي بزنيد. بعد كاغذهاي مخصوص را داخل قالب كيك يزدي (قالب فلزي) بگذاريد و با مواد، داخل قالب را پر كنيد. كنجد پاشيده و يك چنگال يا قاشق را در روغن مايع بزنيد و در كيك فرو كنيد (در قسمت مياني كيك) و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه در طبقه وسط بپزيد تا روي كيكها طلايي گردد.
منبع: ash.ksabz.net
سرآشپز , کیک و شیرینی ,
شیرینی , مواد لازم , دستور پخت , درجه فر , شیرینی خانگی , شیرینی پزی , قنادی , لوازم قنادی , قالب شیرینی , مواد اولیه , طرز تهیه , آموزش شیرینی پزی , شیرینی پزی اسان , شیرینی پزی ایرانی , طریقه شیرینی پزی , شیرینی پزی در منزل , شیرینی پزی در خانه , کیک یزدی , آموزش کیک یزدی ,
شیرینی , مواد لازم , دستور پخت , درجه فر , شیرینی خانگی , شیرینی پزی , قنادی , لوازم قنادی , قالب شیرینی , مواد اولیه , طرز تهیه , آموزش شیرینی پزی , شیرینی پزی اسان , شیرینی پزی ایرانی , طریقه شیرینی پزی , شیرینی پزی در منزل , شیرینی پزی در خانه , کیک یزدی , آموزش کیک یزدی ,
ممنون.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)