close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه مسقطی
تبلیغات شما

بانوکده

 

طرز تهیه مسقطی در ادامه مطلب

مواد اولیه مسقطی لیمو و گلاب:
  • نشاسته گل 200 گرم
  • خلال بادام و پسته 100 گرم
  • شکر 400 گرم
  • آب شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر
  • گلاب نصف پیمانه
  • کره 150 گرم
  • آب‌لیمو دو قاشق سوپ‌خوری
  • رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
 

طرز تهیه مسقطی لیمو و گلاب:

نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.

سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.
منبع: www.artakava.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی