close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آبگوشت
تبلیغات شما

طرز تهیه آبگوشت

بانوکده

 

طرز تهیه آبگوشت سنتی در ادامه مطلب

مواد لازم:

 

 

گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان
750 گرم
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد
150 گرم به اندازه يک ليوان سرخالي
پياز متوسط
2 تا 3 عدد
سيب زميني کوچک
5 تا 6 عدد
زردچوبه يا رب گوجه فرنگيکمي
نمک و فلفلبه اندازه کافي

 

 

طرز تهيه:

 

گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.

 

وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم.

 

کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود 3 تا 4 ليوان آب در ظرف مانده باشد.

منبع: آموزشی ها

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی