close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 04 مرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

بانوکده

 

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز در ادامه مطلب

مواد لازم :

 

 

گوشت قیمه شده
500 گرم
لوبیا سبز
600 گرم
گوجه فرنگی ریز( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد )
۱۵ الی ۲۰ عدد
لیمو عمانی
3 عدد
آرد1 قاشق
پیاز سرخ شده بدون روغن2 قاشق غذا خوری
روغن حیوانیمخصوص سرخ کردن
نمک و زرد چوبهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی1 الی 5/1 قاشق
پیاز درشت رنده شده1 عدد

 


طرز تهیه :

 


گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید . این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند . آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید . اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست .

منبع:بیتوته

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی