close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه فلافل
تبلیغات شما

بانوکده

فلافل از غذاهای لذیذ مناطق جنوبی کشور است که طرفداران زیادی در ایران و خارج از کشور دارد. بیشتر به صورت ساندویچ استفاده می شود. و یک میان وعده خوب و مقوی برای بچه هاست. فلافل با سس مخصوصی به نام سس تاتار مصرف می شود.



مواد لازم:

نخود 1 پیمانه
باقلا زرد 1 پیمانه
سیر خرد شده 2 حبه
پیاز 1عدد
تخم مرغ 1عدد
تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق مرباخوری
زیره 1 قاشق مرباخوری
آبلیمو1 قاشق مرباخوری
آرد 3 قاشق
فلفل قرمز و نمک 1 قاشق مرباخوری
ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

نخود و باقلا را از شب قبل خیس کنید. در چرخ گوشت یا در دستگاه خردکن، 1 تا 3 بار چرخ کنید تا کاملاً له شود. سیر، پیاز، تخم گشنیز،  آبلیمو را ریخته و دستگاه را روشن کنید.تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد، زیره، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کرده و کاملا در دستگاه له می کنیم تا خمیرسفتی حاصل شود.

روغن را داغ کنید. فلافل را با قالب مخصوصش که شبیه قاشق گرد است برداشته و در روغن داغ  فراوان با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت شود.

-فلافل با سس مخصوص تاتار مصرف می شود.

- فلافل بیشتر به صورت ساندویچ مصرف می شود که برای هر نان ساندویچی معمولی 3 عدد فلافل، گوجه فرنگی و خیارشور نیاز است.

- سعی کنید پوست نخود را بگیرید.

- اگر فلافل زرد بود نشاندهنده این است که از نخود یا باقلا زرد استفاده شده است ولی معمولا از هر دو استفاده می شود. در ضمن این نکته را بدانید که خاصیت باقلای سبز بیشتر از باقلای زرد است.

- در هنگام سرخ شدن حرارت کم باشد تا مغزپخت شود.

 

منبع: آرتاکاوا

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی