close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ جو با شیر
تبلیغات شما

طرز تهیه سوپ جو با شیر

بانوکده

سوپ جو یکی از سوپ هایی است که در همه جای دنیا به روش های مختلف طبخ شده و مورد استقبال تمام ذائقه هاست. تهیه این سوپ در ایران طرفداران فراوانی دارد.



مواد لازم:

 
  • جو پرک .... 300 گرم
  • شیر .... 750 میلی لیتر
  • استاک مرغ .... 500 میلی لیتر
  • هویج متوسط .... 2 عدد
  • پیازچه .... 250 گرم
  • جعفری خرد شده .... 3 ق غ
  • نمک و فلفل
  • آب لیمو .... 2 قاشق غذاخوری
  • خامه .... 100 میلی لیتر
  • مواد لازم برای سس سفید(بشامل)
  • کره .... 50 گرم
  • آرد گندم ..... 2 ق غ
  • شیر .... 300 میلی لیتر


طرز تهیه:

1 - جو پرک را همراه شیر روی حرارت به مدت 30 دقیقه قرار داده تا بپزد و نرم شود.

2 - هویج را نگینی ریز یک دست و یک اندازه خرد کرده و به همراه پیازچه حلقه حلقه و باریک خرد شده در کمی کره حرارت داده تا کمی نرم شود.

3 - پیازچه و هویج را به همراه استاک مرغ به جو اضافه کرده و سوپ را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مواد بپزند.

4 - برای تهیه سس سفید کره را روی حرارت قرار داده آرد را در آن کمی تفت داده (دقت کنید که آرد به هیچ عنوان تغییر رنگ ندهد )شیر را اضافه کرده هم میزنیم تا آرد در شیر کامل باز شود و گلوله نماند . کمی که غلیظ شد سس را از روی حرارت بر می داریم.

5 - سس سفید را به همراه نمک و فلفل و دو قاشق از جعفری های خرد شده و آب لیمو به سوپ اضافه میکنیم و 10 دقیقه حرارت میدهیم تا سوپ کامل جا بیفتد.

6 - نصف خامه را با 2 قاشق غذاخوری شیر رقیق کرده به سوپ میفزاییم و 10 دقیقه حرارت میدهیم تا خامه در سوپ باز شود.

7 - سوپ را در ظرف مناسب میریزیم و بقیه خامه و جعفری را روی سوپ داده و سرو می کنیم.


نکات:

1 - دقت کنید که هنگام پخت جو در شیر ، سیر سریع سر می رود.

2 - اگر از جو غیر پرک استفاده میکنید باید در نظر داشته باشید که جو بسیار دیر پز بوده و باید از قبل با آب به مدت 3-4 ساعت جو را بپزید سپس در این دستور استفاده کنید.

3 - به جای پیازچه از تره فرنگی نیز میتوانید استفاده کنید که بسیار خوشمزه و پر خاصیت است.

4 - این سوپ باید با مواد کم تهیه شود . اما میتوانید از ذرت یا نخود فرنگی نیز در سوپ استفاده کنید.

5 - بعضی افراد از مرغ پخته شده و ریش ریش شده در سوپ جو استفاده میکنند که در دستور اصلی نیست ولی خوشمزه می شود.

منبع: آرتاکاوا

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی