close
بلیط هواپیما
طرز تهیه استیک با سس قارچ
بستن منو
از ما
حمايت کنيد
بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات




ژورنال بافتنی مرضیه کتلی    

کتاب های آموزش خیاطی سیما عمرانی

هم اکنون در بانوکده بخوانید
طرز تهیه استیک با سس قارچ

بانو

طرز تهیه استیک با سس قارچ

 

مواد لازم:

برای سس قارچ:

آب گوشت  یک پیمانه

آرد سفید  یک قاشق سوپ خوری

کره  250گرم

قارچ تازه  250گرم

شیر  یک پیمانه

نمک و فلفل  به مقدار کافی

 

برای استیک:

گوشت فیله یا راسته به وزن 250گرم  3 عدد

سیب زمینی متوسط  2عدد

نخود فرنگی  100گرم

هویج کوچک  6عدد

کره  150گرم

نمک و فلفل به مقدار کافی


طرز تهیه در ادامه مطلب

استیک را باید در تابه چدنی سرخ کرده و در هر نوبت یک استیک را در تابه قرار داد.قطعات گوشت را کمی میکوبیم.دو طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته میکنیم.هر قطعه گوشت را به طور جداگانه در روغن سرخ میکنیم.

سیب زمینیها را پوست کنده و به صورت خلال در میاوریم.سیب زمینی ها را تا زمان سرخ شدن در ظرفی حاوی آب نگه دارید تا در مجاورت هوا سیاه نشوند.همزمان با سرخ شدن استیک ها اما در تابه ای جداگانه سیب زمینی ها را هم سرخ میکنیم.نخود فرنگی و هویج را هم در ظرفی جداگانه میپزیم.


برای تهیه سس قارچ ابتدا کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم آب میکنیم.سپس آرد را بدان اضافه میکنیم و آنرا کمی سرخ میکنیم.آب گوشت را به آرامی داخل آدر میزنیم و همچنان هم میزنیم.آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا سس نرمی بدست بیاید.سپس شیر بدان افزوده و هم میزنیم.قارچ ها را شسته و در اندازه های متوسط خرد میکنیم.بعد آنرا در کره سرخ کرده و داخل سس میریزیم و به هم میزنیم.


حال استیکها در ظرف گذاشته و روی آنها سس قارچ میریزیم و با سیب زمینی.نخود فرنگی و هویج پخته تزیین میکنیم.

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
parsmohajer
اين نظر توسط parsmohajer در تاريخ 1394/11/23 و 1:02 دقيقه ارسال شده است :
ممنون از شما .
برای سس نیاز به شیر نداره ؟
فلورا
اين نظر توسط فلورا در تاريخ 1394/2/31 و 11:24 دقيقه ارسال شده است :
مرسی خیلی خوب بود
مهاجر
اين نظر توسط مهاجر در تاريخ 1393/10/9 و 18:53 دقيقه ارسال شده است :
ممنون از آموزشتون امروز داریم درستش میکنیم.
باید خیلی خوب بشه
فریبا
اين نظر توسط فریبا در تاريخ 1393/3/18 و 16:43 دقيقه ارسال شده است :
عالی بود ممنون ازسایت مفید وپر محتوا تون
الناز
اين نظر توسط الناز در تاريخ 1393/3/4 و 20:00 دقيقه ارسال شده است :
ممنون
مطالب مفید و جالبی گذاشته اید.
به توچه
اين نظر توسط به توچه در تاريخ 1392/12/6 و 20:11 دقيقه ارسال شده است :
ممنون
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User

جدیدترین مدل های شال و روسری

تبلیغات

آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1221 پست
  • کل نظرات :1304
  • آي پي شما :54.205.89.199
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :پنجشنبه 18 آذر 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
مدل لباس عروس

تبلیغات

کانال تلگرام

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده