close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ دال عدس
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 25 مهر 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سوپ دال عدس

بانوکده

طرز تهیه سوپ دال عدس به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

دال عدس 1 فنجان

برنج نیم دانه 1/2 فنجان 

هویج 2 عدد

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 2 عدد 

آرد 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

آب مرغ 4 لیوان  

جعفری مقداری 

فلفل دلمه ای مقداری 

نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درونش روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

 

سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنید ( یا نگینی خرد کنید ) و به پیاز داغ اضافه نمائید و کمی تفت دهید.

 

دال عدس ( 15 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ) و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کنید و مجدد تفت دهید ، پس از تفت دادن تمام مواد رب گوجه فرنگی و آرد را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و  تمام مواد تفت داده شده را بهمراه چند لیوان اب مرغ درون قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید.

 

پس از جوش آمدن سوپ باید برنج ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ شما جا بیافتد.

 

15 دقیقه قبل از برداشتن سوپ از روی حرارت مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید ، پس از اماده شدن سوپ را در ظرف بکشید و بهمراه آبلیمو سرو نمائید.

 

نکته ها : تفت دادن مواد برای این است که بوی خامی انها گرفته شود و همچنین در زمان پخت وا نروند ، بجای آب مرغ میتوانید از عصاره مرغ مخلوط شده در چند لیوان آب جوش استفاده کنید.

 

در صورتی که احساس کردید آب سوپ کم است میتوانید در زمان پخت سوپ آب جوش اضافه کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی