close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالاد بادنجان
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 10 آبان 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سالاد بادنجان

بانوکده

مواد لازم و طرز تهیه این سالاد را در ادامه مطلب دنبال کنید

 

بادنجان تنوری و پوست گرفته شده

یک  كیلوگرم

خیارشور نگینی خرد شده

نیم کیلوگرم

سیر

یک حبه

سس مایونز

یک پیمانه

نمك و فلفل

به میزان لازم

گوجه‌فرنگی و خیارشور حلقه‌ای برای تزئین

به میزان لازم

 

طرز تهيه:

 

ابتدا بادنجان‌ها را تنوری كرده و پوست بگیرید و روی تخته ساطوری كنید. سپس درون یك ظرف ریخته و خیارشور نگینی شده را به آن اضافه كنید. سیر را رنده كرده و با بادنجان و خیارشور مخلوط كنید و در آخر سس مایونز را به آن اضافه كرده و  خوب هم ‌زنید، برای تزئین می‌توانید از حلقه‌های خیارشور و گوجه‌فرنگی استفاده كنید. در ضمن این سالاد سرد میل می‌شود.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی