close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ
تبلیغات شما

طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ

بانوکده

طرز تهیه سالاد ذرت به همراه قارچ در ادامه مطلب

 

كنسرو ذرت شیرین

425 گرم

قارچ

500 گرم یا یك كنسرو بزرگ

ماست

نصف پیمانه

آبلیمو

دو تا سه قاشق سوپخوری

سس مایونز

نصف پیمانه

رب گوجه‌فرنگی

نصف قاشق سوپخوری

شكر

یك قاشق چایخوری (طبق ذائقه و دلخواه)

كره

 یك قاشق سوپخوری

روغن‌زیتون

یك قاشق سوپخوری

نمك و فلفل

به میزان لازم

 

 طرز تهیه:
قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌های عمودی خرد كنید و با دو تا سه قطره آبلیمو مخلوط كنید تا سیاه نشود و با كمی كره سرخ كنید تا آبش كاملا كشیده شود. در صورت استفاده كنسرو، قارچ دكمه‌ای استفاده كنید سپس كنسرو ذرت شیرین را داخل آبكش ریخته تا آب آن جدا شود. بعد به آن مقداری نمك و روغن‌زیتون اضافه كنید.


طرز تهیه سس سالاد:
سس مایونز را بزنید تا یكنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزایید و به خوبی مخلوط كنید. بعد آبلیمو، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و شكر را اضافه كرده و با چنگال خوب بزنید تا سس یكنواخت شود.
حالا قارچ و ذرت را مخلوط كرده وسس را بیفزایید و مخلوط كنید. در صورت تمایل می‌توانید سس این سالاد را تند مصرف كنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی