close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه نان لقمه ای کالباس
تبلیغات شما

طرز تهیه نان لقمه ای کالباس

بانوکده

طرز تهیه نان لقمه ای کالباس به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

 

مواد لازم :

آرد

4 پيمانه

خمير ترش

1 قاشق سوپخوري

كره

نصف پيمانه

نمك

1 قاشق چايخوري

شكر

1 قاشق مرباخوري

شير گرم

1 پيمانه

   پودر زيره در صورت تمايل

1 قاشق چايخوري

   تخم‌مرغ

1 عدد

ژامبون مرغ

200 گرم

پنير پيتزا ورقه‌اي

200 گرم

   فلفل دلمه خرد شده شده

1 عدد

 

طرز تهيه:

آرد را در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد. سپس شيرگرم، شكر، مايه خميرترش، پودر زيره، نمك و كره را وسط گود ريخته و خوب ورز مي‌دهيم.

 

بعد روي خمير را با نايلوني پوشانده و نيم‌ساعت در جايي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير دو برابر شود. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته، روي سطح آن را آرد پاشيده و خمير را به صورت دايره برمي‌داريم.

 

آن‌گاه، يك ورق ژامبون مرغ، يك تكه پنيرپيتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌اي خرد شده روي آن مي‌گذاريم و آن را لوله مي‌كنيم و در سيني فر مي‌چينيم و به مدت ده‌ دقيقه قرار مي‌دهيم بعد از تمام شدن اين مرحله، به خمير استراحت مي‌دهيم، آن‌گاه، روي آن، كره و كنجد مي‌ريزيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار داده، تا روي آن‌ طلايي‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی