تبلیغات شما

طرز تهیه نان لقمه ای کالباس

بانوکده

طرز تهیه نان لقمه ای کالباس به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

 

مواد لازم :

آرد

4 پيمانه

خمير ترش

1 قاشق سوپخوري

كره

نصف پيمانه

نمك

1 قاشق چايخوري

شكر

1 قاشق مرباخوري

شير گرم

1 پيمانه

   پودر زيره در صورت تمايل

1 قاشق چايخوري

   تخم‌مرغ

1 عدد

ژامبون مرغ

200 گرم

پنير پيتزا ورقه‌اي

200 گرم

   فلفل دلمه خرد شده شده

1 عدد

 

طرز تهيه:

آرد را در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد. سپس شيرگرم، شكر، مايه خميرترش، پودر زيره، نمك و كره را وسط گود ريخته و خوب ورز مي‌دهيم.

 

بعد روي خمير را با نايلوني پوشانده و نيم‌ساعت در جايي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير دو برابر شود. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته، روي سطح آن را آرد پاشيده و خمير را به صورت دايره برمي‌داريم.

 

آن‌گاه، يك ورق ژامبون مرغ، يك تكه پنيرپيتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌اي خرد شده روي آن مي‌گذاريم و آن را لوله مي‌كنيم و در سيني فر مي‌چينيم و به مدت ده‌ دقيقه قرار مي‌دهيم بعد از تمام شدن اين مرحله، به خمير استراحت مي‌دهيم، آن‌گاه، روي آن، كره و كنجد مي‌ريزيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار داده، تا روي آن‌ طلايي‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی