close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون
تبلیغات شما

طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون

بانوکده

طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون در ادامه مطلب

مواد لازم :

 اسپاگتی

400 گرم

 ژامبون مرغ خرد شده

3 ورق

روغن زیتون

1/4 پیمانه

قارچ خرد شده

12 عدد

سیر کوبیده شده

2 حبه

آرد ذرت

2 قاشق سوپ­خوری

   شیر  1/2 پیمانه
   پنیر پارمسان رنده شده   100 گرم
   ریحان خرد شده   30 گرم
  نمک و فلفل سیاه (پودر شده)

به میزان لازم

 

طرز تهيه:

اسپاگتی را آماده کرده. ژامبون را به مدت 1 دقیقه در روغن تفت داده، قارچ و سیر را هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه تفت دادن، آرد ذرت را در شیر حل کرده و به همراه استاک به آن بیفزایید.

حرارت را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.

با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. در این مرحله اسپاگتی آماده را بهمراه نصف پیمانه از آبی که اسپاگتی را در آن جوشانده اید به سس اضافه و چند دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. در ظرفهای مورد نظر سرو کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی