close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه لقمه سوسيس
تبلیغات شما

طرز تهیه لقمه سوسيس

بانوکده

طرز تهیه لقمه سوسیس در ادامه مطلب

مواد لازم :

تخم‌مرغ

2 عدد

نان باگت دو عدد  

2 عدد 

پياز داغ

يك قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگي

يك قاشق سوپخوري

جعفري خرد شده

1/4 پيمانه

سوسيس

150 گرم

   پنير پيتزا

در صورت تمايل 100 گرم

 

 

طرز تهيه:

ابتدا سوسيس راخردكرده و همراه با پيازداغ، نمك، فلفل و رب‌گوجه‌فرنگي مانند مايه ماكاروني آماده كرده، مي‌‌گذاريم كمي سرد شود.

سپس جعفري خرد شده را همراه با پنيرپيتزا و تخم‌مرغ‌ها به آن اضافه كرده و مخلوط مي‌‌كنيم تا مايه يك‌دستي به دست بيايد.

باگت را به صورت حلقه‌حلقه بريده (اگر بيات باشد بهتر است) سعي مي‌‌كنيم بدون اين كه نان پاره شود خمير داخل آن را دربياوريم (مانند شكل استوانه‌اي خالي بشود) آن‌گاه، درون تابه مقداري روغن ريخته، حرارت را ملايم كرده، نان‌ها را در تابه چيده و داخل‌ آنها را با مايه گوشتي پر مي‌‌كنيم، وقتي يك طرف لقمه سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده نهايتا در ظرف موردنظر چيده، سرو مي‌‌كنيم.

نكته:توجه داشته باشيد فقط دو سر لقمه‌ها را سرخ مي‌‌كنيم.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی