طرز تهیه لقمه سوسيس
5805طرز تهیه لقمه سوسیس در ادامه مطلب
مواد لازم :
تخممرغ |
2 عدد |
نان باگت دو عدد |
2 عدد |
پياز داغ |
يك قاشق سوپخوري |
رب گوجهفرنگي |
يك قاشق سوپخوري |
جعفري خرد شده |
1/4 پيمانه |
سوسيس |
150 گرم |
پنير پيتزا |
در صورت تمايل 100 گرم |
طرز تهيه:
ابتدا سوسيس راخردكرده و همراه با پيازداغ، نمك، فلفل و ربگوجهفرنگي مانند مايه ماكاروني آماده كرده، ميگذاريم كمي سرد شود.
سپس جعفري خرد شده را همراه با پنيرپيتزا و تخممرغها به آن اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا مايه يكدستي به دست بيايد.
باگت را به صورت حلقهحلقه بريده (اگر بيات باشد بهتر است) سعي ميكنيم بدون اين كه نان پاره شود خمير داخل آن را دربياوريم (مانند شكل استوانهاي خالي بشود) آنگاه، درون تابه مقداري روغن ريخته، حرارت را ملايم كرده، نانها را در تابه چيده و داخل آنها را با مايه گوشتي پر ميكنيم، وقتي يك طرف لقمه سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده نهايتا در ظرف موردنظر چيده، سرو ميكنيم.
نكته:توجه داشته باشيد فقط دو سر لقمهها را سرخ ميكنيم.