close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه مرغ شکم پر
تبلیغات شما

طرز تهیه مرغ شکم پر

بانوکده

 

طرز تهیه به همراه مواد لازم در ادامه مطلب

مواد لازم

 

پیاز خرد شده
200 گرم
انار ترش دانه شده
250 گرم
بادمجان پوست گرفته و سرخ شده
300 گرم
مرغابی وحشی (مرغ)
1 عدد
گردوی خرد شده100 گرم
رب انار ترش1 قاشق غذاخوری

 

 


طرز تهیه

پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.

 

منبع: beytoote.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی