بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات




ژورنال بافتنی مرضیه کتلی    

کتاب های آموزش خیاطی سیما عمرانی

هم اکنون در بانوکده بخوانید
طرز تهیه ترشی بندری

بانوکده

برای مشاهده طرز تهیه ترشی بندری به ادامه مطلب مراجعه کنید

مواد لازم:

 

 

تمرهندی
یک بسته
موسیر
50 گرم
هویج
3 عدد
خیار
3 عدد
رب انار ترش 1 لیوان
بادمجان متوسط 3 عدد
سیر 1 بوته
کرفس 3-2 شاخه
گل کلم 1 کیلو
فلفل سبز ریز 50 گرم
سیب زمینی ترشی 0/5 کیلو
ادویه ترشی
1 تا 2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال 5 عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
سبزی معطر خرد شده(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) 1 لیوان

 


طرز تهیه :

 


- فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.


- تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.


- گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.


- هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.


- برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.


- خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.


- موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.


- بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.


- سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.


- بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.


- ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.


- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

 

- نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User

تبلیغات

آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1223 پست
  • کل نظرات :1316
  • آي پي شما :54.205.209.213
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :سه شنبه 28 دی 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
تبلیغات

کانال تلگرام

آموزش چرم دوزی

آموزش چرم دوزی

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده