close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک پرتغالی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 19 آبان 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه کیک پرتغالی

بانوکده

طرز تهیه چیزکیک پرتغالی را در ادامه مطلب دنبال کنید

مواد لازم :


آب پرتقال شیرین = یک پیمانه
شکر = یک پیمانه
خامه ی معمولی=یک پیمانه
پنیر خامه ای= 450 گرم
نشاسته ی ذرت= 3 قاشق س
تخم مرغ=3 عدد
فویل =به اندازه لازم
مواد لازم برای خمیر چیزکیک :
پودر بیسکوییت وانیلی= دو پیمانه
شکر قهوه ای = یک سوم پیمانه
کره ی ذوب شده=100گرم

 

 



طرز تهیه:


ابتدا کف و اطراف یک قالب کمربندی 20 سانتی را با فویل پوشش دهید. سپس بیسکوییت پودر شده را با شکرقهوه ای و کره ی ذوب شده مخلوط کرده, کف قالب پرس نموده و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بیسکوییت و کره خودش را بگیرد.

برای تهیه مواد چیز کیک داخل کاسه ای پنیر خامه ای خامه و شکر را با همزن برقی 10 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید.

در این مرحله , آب پرتقال و نشاسته ی ذرت را کم کم بیفزایید و همزن را کنار بگذارید.مواد چیز کیک را به آرامی بر روی بیسکوییت ها ریخته و بگذارید 60 دقیقه در طبقه ی وسط فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزد. بعد از پخت چیز کیک بهتر است فر را خاموش کرده , در فر را باز بگذارید و اجازه دهید چیز کیک در فر خنک شود , سپس آن را بیرون آورده و 7تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد مصرف کنید.

 

منبع: آموزشی ها

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی