close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه شیرینی اسکار
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 09 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه شیرینی اسکار

بانوکده

دستور پخت شیرینی اسکار در ادامه مطلب

مواد لازم :

آرد : 1.5 پیمانه

پودر قند : نصف پیمانه

تخم مرغ : دو عدد

روغن قنادی : 120 گرم

 وانی ل: یک چهارم قاشق چایخوری

گردو و کنجد : 1 پیمانه



 طرز تهيه شیرینی اسکار  :

ابتدا  10 دقیقه روغن و پودر قند را با همزن هم می زنیم تا مایه نسبتا غلیظی بدست آید .

سپی یکی یکی زرده ی تخم مرغ را به مایه اضافه کرده و هم می زنیم تا حسابی مخلوط شود .

آرد را در سه مرحله اضافه میکنیم و آن را به آرامی با رابر ( یا لیسک ) هم می زنیم تا کاملا با مواد ترکیب شود .

حال با استفاده از مواد گلوله های کوچکی درست کرده و آن ها را درون سفیده ی تخم مرغ میغلتانیم  و سپس به انها  کنجد و گردوی خرد شده میپاشیم 

سینی فر را ب کاغذ روغنی پوشانده و گلوله های آغشته شده به کند و گرددو رو روی آن قرار داده و در فر قرار میدهیم .

شیرینی باید 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار گیرد

 



نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی