close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آش جو
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 16 ارديبهشت 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه آش جو

بانو

طرز تهیه آش جو

 

مواد لازم:

جو                                                    دو و نيم پيمانه

 نخود و  لوبيا چيتي                            يك و نيم پيمانه

 پياز متوسط سرخ شده                       دو عدد

 سير                                                دو حبه

سبزي آش                                        يك كيلوگرم

 زردچوبه                                           يك قاشق چايخوري

 نعنا داغ                                           دو قاشق غذاخوري

 نمك، فلفل و  روغن                           به ميزان لازم

 كشك                                              به ميزان لازم

 

طرز تهیه در ادامه مطلب

 

حبوبات را جداگانه مي‌پزيم. جو را از شش ساعت قبل خيس مي‌كنيم. جو خيس خورده را در قابلمه ريخته، همراه آب و سير روي حرارت قرار مي‌دهيم تا جوها كاملا بپزند. پس از پخته شدن جو، سبزي آش خرد كرده را مي‌افزاييم، وقتي نيم‌پز شد حبوبات، پياز و نعنا داغ، زردچوبه، نمك و فلفل را مي‌افزاييم و مي‌گذاريم تا آش جا بيفتد. در صورت دلخواه مي‌توانيم كشك را به آش اضافه كرده و آن را با آش مخلوط كنيم، يا پس از سرو آش، كشك را به همراه نعنا داغ روي آش بريزيم.

 

نكــته:

حدود سه ساعت طول مي‌كشد تا آش جا بيفتد.

زماني كه جو را روي حرارت قرار مي‌دهيد تا موقع پخته شدن اصلا هم نزنيد، چون هم زدن باعث مي‌شود كه جو ته بگيرد.مي‌توانيد در صورت دلخواه به اين آش گوشت اضافه كرده و آن را با آب گوشت بپزيد.

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی