close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کوکوی بادنجان
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 09 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

کوکو به طور کل از آن غذاهای خوشمزه است که به لطف ذوق و خلاقیت کدبانوهای ایرانی انواع مختلفی دارد. در ادامه با طرز تهیه ی کوکوی بادنجان آشنا می شویم.

مواد لازم :

 بادمجان 250 گرم
 بيكينگ‌ پودر 1/4 قاشق چايخوري
 شير نصف پيمانه
روغن مايع دو قاشق سوپخوري
 آرد 1/4 پيمانه
تخم‌ مرغيك عدد
ريحان خردشدهيك قاشق سوپخوري


طرز تهيه :
 بادمجان‌ها را با پوست خرد كرده، نمك پاشيده تا يك‌ساعت بماند بعد آنها را زير آب گرفته در دستمال ريخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن‌گاه در روغن مايع بادمجان‌ها را تفت داده و بگذاريد سرد شود. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را با بادمجان‌ها مخلوط كرده بعد شير را كم‌كم اضافه همراه تخم‌مرغ، نمك، فلفل و ريحان خوب مخلوط كرده تا مايه كوكو آماده شود. در تابه‌اي كه چرب كرده‌ايد به اندازه دو قاشق غذاخوري از مايه ريخته و هر دو روي آن را سرخ كنيد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی