close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت

بانوکده

 

طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب 

مواد لازم :

۲۵۰گرم سینه مرغ
۱ عدد تره فرنگی
یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل
۲حبه سیر له شده
۷۵گرم کره
۱پیمانه قارچ خرد شده
نصف فنجان ذرت
۱.۵ فنجان آب
۲ قاشق مربا خوری گشنیز خورد شده

 

طرز تهيه :

ابتدا کره را در قابلمه و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنیم . بعد از گذشت حدود ۳ دقیقه ذرت کنسرو شده را با نمک و جوز هندی به ان اضافه کنیم.
سینه مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و به خوبی خرد کنیم.
تره فرنگی شسته شده را خرد کرده و با قارچ و مرغ به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم.
بعد از به جوش آمدن مواد درون قابلمه در قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا برای نیم ساعت خوب بپزد .
سپس مواد درون قابلمه را درون غذاساز و یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملاً یکنواخت شود .

سوپ را در حالی که هنوز گرم است درون ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز خرد شده روی آن را تزئین خواهیم کرد .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی