close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آش کلم برگ ( غذای محلی تبریز )
تبلیغات شما

طرز تهیه آش کلم برگ ( غذای محلی تبریز )

بانوکده

طرز تهیه آش کلم برگ ( غذای محلی تبریز ) به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

 

کلم برگ خرد شده : 200 گرم

پیاز داغ : دو قاشق سوپ خوری

سیر داغ : یک قاشق سوپ خوری

هویج نگینی خرد شده : سه عدد

نخود : یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه

نمک ، فلفل و ادویه : به مقدار لازم

عدس : دو سوم پیمانه

برگ کرفس : 50 گرم

رشته آش : 200 گرم

کشک : یک دوم پیمانه

طرز تهيه :

از شب قبل نخود و لوبیا را با مقداری آب می خیسانیم .

سپس آب آن را عوض میکنیم و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار میدهیم تا نیم‌پز شود .

سپس عدس را می افزاییم و پس از حدود ۱۰دقیقه ، کلم برگ را ریز ریز خرد میکنیم

و سپس کلم برگ را به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش میریزیم .

هویچ را نگینی خرد کرده و به همراه برگ‌های کرفس خرد شده به مواد  اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا تمام مواد پخته شوند .

رشته آش را درون آش میریزیم و منتظر میمانیم تا خوب نرم و پخته شود .

در پایان کشک و نمک به اندازه نیاز را در آش میریزیم .

منبع :  روزنامه همشهری

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی