close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آش هویج و جو
تبلیغات شما

طرز تهیه آش هویج و جو

 

بانوکده

طرز تهیه آش هویج و جو به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

نصف پیمانه نخود

200 گرم گوشت چرخ رده

فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

 2 پیمانه بلغور

3 قاشق غذاخوری پیاز داغ

 2 عدد هویج خرد شده

 

طرز تهيه :

بهتر است از دو روز قبل نخودها خیس کرده و سپس آن را جداگانه بپزید .

سپس بلغور و هویج خرد شده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد .

گوشت و پیاز داغ را تفت داده و پس از اضافه کردن ادویجان نمک و فلفل و زردچوبه ، آن را به آش اضافه کنید .

در این نوع آش بهتر است قبل از بردن غذا سر سفره کشک را به آن اضافه کنید .

منبع : همشهری آنلاین

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی