close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالاد پانزانلا
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 13 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سالاد پانزانلا

 

بانوکده

طرز تهیه سالاد پانزانلا به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

300گرم نان تست مكعبي‌شده

دو قاشق غذاخوري سركه بالزاميك

پنج قاشق غذاخوري روغن زيتون

نمك و فلفل و زیتون بی دانه به ميزان لازم

700 گرم گوجه‌فرنگي درشت خردشده

خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام يك عدد

یک حبه  سیر

 

طرز تهيه :

ابتدا نان‌ها را داخل فر گذاشته تا برشته شود.

تمام مواد را در ظرف گودي با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون مي‌بنديم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي‌گذاريم تا طعم‌ها با هم آميخته شود .

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه كرده و به آرامي هم مي‌زنيم و آن را با زيتون تزئين مي‌كنيم .

این سالاد خوشمزه و سالم در ايتاليا بسیار پرطرفدار است .

منبع : بیتوته

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی