close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه تاكو ( غذاي مكزيكي )
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 15 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه تاكو ( غذاي مكزيكي )

 

بانوکده

طرز تهیه تاكو ( غذاي مكزيكي ) به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

150 گرم آرد ذرت

2/1 قاشق چایخوری نمک

2/1 لیوان(120 میلی گرم) آب ولرم

2 قاشق غذاخوری روغن مایع

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیازخردشده

1 حبه سیرخردشده

3 عدد فلفل سبزتندخردشده

2/1 عدد کاهوخردشده

2 عدد گوجه فرنگی خردشده

4-3 قاشق غذاخوری پنیرپارمزان رنده شده

ادویه مخصوص تاکو به مقدارلازم

سس تند به مقدارلازم

نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم

روغن مایع به مقدارلازم

 

طرز تهيه :

ابتدا آرد ذرت و نمک و روغن مایع را مخلوط می کنیم و سپس به آن آّب ولرم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا خمیر یک دستی بدست آید .

روی سطح صافی آرد می پاشیم و برای 3 الی ۴ دقیقه خمیر را حسابی ورز میدهیم تا زمانی که نرم شود ، سپس خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا 1 ساعت استراحت کند .

خمیر را به  12 گلوله کوچک تقسیم می کنیم . روی سطح صافی آرد می پاشیم و گلوله ها را روی ۲ نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز می کنیم .

خمیر های باز شده را در روغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن از وسط تا می کنیم و به همان صورت نگه می داریم تا حالت U به خود بگیرد .

خمیر ما آماده است .

حال نوبت محتویات درون تاکو است .

در تابه کمی روغن مایع میریزیم و پیاز را کمی تفت می دهیم .

سپس گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییرکند ، سپس سریع سیر ، ادویه و نمک و فلفل را اضافه نموده و تفت می دهیم و کمی آب اضافه می کنیم تا گوشت پخته شود و از مخلوط آماده شده همراه کاهو و پنیر پارمزان و گوجه فرنگی تاکوها را پر می کنیم .

 

منبع : بیتوته

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی