close
تبلیغات در اینترنت
دستور تهیه پنیر سرخ شده
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 15 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

دستور تهیه پنیر سرخ شده

 

بانوکده

دستور تهیه پنیر سرخ شده به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

500 گرم پنير كاممبر

دو قاشق سوپخوري آرد سفيد

دو قاشق چاي خوري پودر خردل

دو قاشق سوپخوري شير

نصف فنجان خرده نان

يك عدد تخم مرغ

سبزيجات معطر تازه

يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز

يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه

روغن براي سرخ كردن

 

طرز تهيه :

ابتدا پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم می كنيم .

بر روي يك ورقه كاغذ روغني ، يك بشقاب يا يك كاسه كوچك ، آرد و خردل را با هم الك می كنيم و در يك كاسه كوچك ديگر ، تخم مرغ و شير و در كاسه سوم ، خرده نان و فلفل ها را مخلوط می كنيم .

هر تكه پنير را با تركيب آرد می پوشانيم و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نان ها می غلطانيم ، يك بار ديگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان می زنيم .

روغن را در ظرف گود و كوچكي داغ کرده ( يا در سرخ كن ) و پنيرها را به مدت 30 تا 60 ثانيه در آن قرار می دهيم تا قهوه اي /  طلايي شود .

براي گرفتن روغن اضافه ، آنها را روي يك حوله كاغذي می چينيم ، سپس میتوانیم با سبزيجات معطر و تازه تزيين نموده ، با سس تند سرو کنیم .

منبع : ایران چف

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی