close
تبلیغات در اینترنت
دستور تهیه پیتزا پیاز
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 16 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

دستور تهیه پیتزا پیاز

 

بانوکده

دستور تهیه پیتزا پیاز به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

1 کیلوگرم پیاز

200 گرم پنیر پیتزا

1 لیوان سس پیتزا

3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن مایع

500 گرم خمیر پیتزا

 

طرز تهيه :

ابتدا خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید

کف ظرف متناسب با خمیر را چرب کنید 

خمیر را در ظرف بیاندازید و با دست آن را باز کرده سطح و دیواره ظرف را با خمیر بپوشانید و دور آن را صاف و مرتب نمایید .

پیاز را به شکل خلال خرد خرد کرده و روغن را در تابه مناسبی ریخته و پیاز را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که پیاز کاملا نرم و طلائی شود آن را سرخ کنید .

سس پیتزا را مخلوط کنید و آن را به طور مساوی در دو ظرف بریزید

سپس پنیر را رنده کرده روی پیاز را با آن بپوشانید.

فر را باید با حرارت 175 درجه سانتیگراد  و یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید ، ظرف پیتزا پیاز را در کف فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا ظرف کف فر بماند تا زیر خمیر کمی برشته شود

سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا قرار دهید و به مدت تقریبا 25 تا 30 دقیقه صبر کنید تا خمیر کاملا آب شده روی پیتزا طلایی شود .

همچنین می توانید قبل از قرار دادن پیتزا در فر روی آن را با گوجه فرنگی و پیاز تزئین کنید.

لازم به ذکر است که در صورت استفاده از خمیر نازکتر زمان کمتری نیز برای طبخ پیتزا نیاز است .

منبع : آکاایران

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی