close
تبلیغات در اینترنت
دستور تهیه پیتزا کبابی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 16 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

دستور تهیه پیتزا کبابی

 

بانوکده

دستور تهیه پیتزا کبابی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

3.5 تا 4 پیمانه آرد کامل

کمی خمیر مایه

پنیر موتزارلا

یک قاشق غذاخوری شکر

آرد اضافه برای باز کردن خمیر

روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا

1.5 قاشق چایخوری نمک

1 1/3 پیمانه آب داغ

1/3 پیمانه روغن

سس پیتزا   

موادی که دوست دارید داخل پیتزا بریزید

 

طرز تهيه :

برای تهیه این پیتزا تنها زمانی حدود ۲۰ دقیقه لازم داریم

ابتدا کباب پز را آماده می کنیم

در کاسه ای بزرگ دو پیمانه آرد ، خمیر مایه ، شکر و نمک را ریخته و با هم مخلوط می کنیم .

آب داغ و روغن را اضافه به مواد بالا اضافه کرده و به مدت یک دقیقه خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند .

به تدریج آرد را اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید . 5 دقیقه با دست خمیر را حسابی ورز می دهیم تا کاملا نرم و یکدست شود .

خمیر را به اندازه یک دایره با قطر 20 سانتی متر باز می کنیم و هر دو طرف خمیر را روغن می زنیم و با دست آنها را روی توری روی زغال می گذاریم  .

چهار دقیقه صبر می کنیم تا زیر آن کاملا طلایی شود و سپس آن را از روی زغال برداریم و داخل بشقاب می گذاریم .

سس پیتزا را روی خمیر می مالیم . در آخر پنیر و موادی که دوست داریم داخل پیتزا بریزیم را روی سس می ریزیم و دوباره روی توری روی زغال می گذاریم 

لازم به ذکر است که حرارت کباب پز را باید کم بگذارید تا آرام پهته شود .

منبع : آکاایران

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی