close
تبلیغات در اینترنت
دستور تهیه سوفله اسپاگتی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 16 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

دستور تهیه سوفله اسپاگتی

 

بانوکده

دستور تهیه سوفله اسپاگتی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

200 گرم اسپاگتی پخته‌شده

200 گرم کوکتل گوشت

100 گرم قارچ دکمه ای

نصف پیمانه پنیر گودا رنده شده

نصف پیمانه فلفل دلمه ای خردشده

یک پیمانه سس سفید رقیق

یک پیمانه پیاز خردشده

سه عدد تخم مرغ

یک قاشق سوپ‌خوری سس تایلندی تند

روغن، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

 

طرز تهيه :

ابتدا پیاز را به همراه قارچ‌های ورقه شده در کمی روغن تفت داده تا پیازها شیشه‌ای و سبک شده و آب قارچ کاملا کشیده شود .

در این فاصله کوکتل‌ها را به اندازه بند انگشت خرد کرده و به مواد اضافه ‌کنید و سپس فلفل دلمه‌ای را به آنها اضافه کرده و مخلوط ‌کنید .

سس تایلندی را بیافزایید و حرارت را خاموش کنید .

سپس نمک و فلفل و آویشن زده .

سس سفید و نیمی از پنیر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید .

مواد مخلوط پاستا را در ظرف چرب شده ریخته و سطح روی آن را صاف ‌کنید تا در تمام ظرف یک دست پخش شود .

به مایه تخم‌مرغی کمی نمک و فلفل نیم‌کوب اضافه کرده و مخلوط کنید .

مواد تخم‌مرغی را روی مخلوط اسپاگتی بریزید و باقی پنیر را روی آن بپاشید .

فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید .

ظرف را در فر به مدت 25 دقیقه قرار ‌دهید تا کاملا تخم‌مرغ‌ها بسته و روی سوفله کاملا طلایی شود .

منبع : رستوران.کام

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی