close
تبلیغات در اینترنت
دستور تهیه سیر قلیه گیلانی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 17 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

دستور تهیه سیر قلیه گیلانی

 

بانوکده

دستور تهیه سیر قلیه گیلانی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

3 عدد برگ سیر تازه

1 فنجان لپه

نصف یا یک عدد کوچک مرغ یا گوشت اردک

3 عدد تخم مرغ

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه :

ابتدا برگ سیرها را خوب بشویید و سپس با چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد خرد کنید .

سپس باید آنها را خوب سرخ کنید .

کمی زرد چوبه زده  و اردک یا مرغ را بگذارید تا بپزد و همراه با لپه و برگ سیر را اضافه کنید .

سپس زمانی که غذا ابش کم شد تخم مرغ ها را اضافه کنید .

منبع : آکاایرن

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی