close
تبلیغات در اینترنت
دستور تهیه باقالی خورش
تبلیغات شما

دستور تهیه باقالی خورش

 

بانوکده

دستور تهیه باقالی خورش به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

100 گرم باقالی خشک کشاورزی ( پاچ باقلا رشتی )

2 قاشق غذاخوری شوید ( شبت ) خشک

3 الی 4 حبه سیر

2 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری روغن

2 لیوان آب

زردچوبه ونمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا باقالی خشک را از 5 الی 6 ساعت قبل ( معمولا یک شب تا صبح ) در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود.

سپس پوست آن را جدا کرده و بشورید . روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت دهید .

بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم بزنید و در روغن تفت دهید .

وقتی کاملا بخار جمع شد ، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا باقالی ها پخته شوند . دقت کنید که باقالی ها له نشود . )

و در آخر تخم مرغها را در خورشت بشکنید و در ظرف را بگذارید تا خورشت یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .

 

منبع : آکاایران

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی