close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه شامی
تبلیغات شما

 

بانوکده

طرز تهیه شامی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

500 گرم گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی

5 عدد تخم مرغ محلی

 500 گرم لپه

یک عدد پیاز متوسط

یک قاشق غذاخوری زعفران ساییده در اّبجوش

نمک دریا و فلفل به میزان لازم

طرز تهيه :

لپه را پاک کرده و بشویید سپس آنرا با کمی نمک دریا و مقداری آب بپزید .

بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود.

گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار دهید تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود.

سپس لپه را به آن ها اضافه کرده و مقداری تفت دهید . سپس کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ کنید .

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم بزنید .بعد زعفران را اضافه کرده و سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل اضافه کنید .

تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند . سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و  همانند شامی نخودچی سرخ کنید .

 

منبع : آکاایران

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی