close
تبلیغات در اینترنت
دستور تهیه بستنی عسلی انبه
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 19 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

بانوکده

دستور تهیه بستنی عسلی انبه به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

دو عدد تخم مرغ

نصف قاشق چای خوری پودر دارچین

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

دو فنجان خامه

نصف فنجان شیر

سه چهارم فنجان شکر

دو قاشق سوپ خوری عسل

نصف قاشق چای خوری وانیل

یک کیلو گرم انبه له شده و آب گرفته

طرز تهيه :

تخم مرغ ها را شکسته و در یک کاسه ریخته و هم می زنیم و شکر ، شیر ، عسل ، دارچین و نمک را به آن افزوده و با هم مخلوط می کنیم .

آن را روی حرارت ملایم گرم کرده و دائما هم می بزنیم . روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود .

پس از آن ، خامه و انبه و وانیل را با آن مخلوط کرده و در قالب بستنی ریخته و در یخچال می گذاریم تا منجمد شود .

منبع : آشپزآسان.میهن بلاگ

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی