close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 20 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین

 

بانوکده

طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

۲ فنجان شیر بدون چربی

۱ عدد تخم مرغ

۲ عدد سیب پخته

یک سوم فنجان آرد ذرت

نصف قاشق چایخوری دارچین

۲ قاشق غذاخوری شکر

ربع قاشق چایخوری نمک

یک چهارم فنجان کشمش

 

 

طرز تهيه :

فر را روشن کرده و درجه حرارت آن را روی  ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم .

۶ کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار می دهیم .

در یک قابلمه متوسط ، ۱.۵فنجان شیر را گرم کرده تا به جوش بیاد . سپس مخلوط نصف فنجان شیر و آرد ذرت را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مجدداً بجوشد .

حرارت را کم کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه می داریم تا کاملا غلیظ شود ، سپس شکر ، دارچین و نمک را به آن اضافه می کنیم .

تخم مرغ را در یک کاسه زده و به آرامی به مخلوط بالا اضافه می کنیم .

سپس سیب و کشمش را به آن افزوده و در کاسه ها می ریزیم . کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار می دهیم و پس از آماده شدن آن را به صورت گرم می خوریم .

 

منبع : ویستا

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی