close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه بیسکویت پنیری
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 21 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه بیسکویت پنیری

 

بانوکده

طرز تهیه بیسکویت پنیری به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

200 گرم آرد

200 گرم كره

200 گرم سفيده تخم‌مرغ

170 گرم  پنير پارمزان

 

طرز تهيه :

آرد و كره را با هم مخلوط می کنیم سپس نصف سفيده تخم مرغ را به مخلوط کرد و آرد اضافه كرده و می زنیم .

سپس نصف ديگر سفیه تخم مرغ را اضافه کرده و باز  می زنيم

در آخر پنير پارمزان را اضافه می کنیم .

سپس مواد را به وسيله پالت روي شابلن می كشيم و شابلن را برمی داريم و در فر 180 درجه سانتي‌گراد می گذاريم تا لبه‌های آن طلايي شوند . بیسکویت ما آماده است .

منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی