close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه اسلايس شكلات سفيد و توت ‌فرنگي
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 21 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

 

بانوکده

طرز تهیه اسلايس شكلات سفيد و توت فرنگي به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

200 گرم بيسكويت آسياب شده

50 گرم كره آب ‌شده

1 قاشق سوپخوري شكر

400 گرم پنيرخامه‌اي

2 عدد تخم‌مرغ

145 گرم شكر

200 گرم شكلات سفيد خرد شده

ماست‌خامه‌اي

115 گرم توت‌فرنگي

يك ‌دوم قاشق چايخوري اسانس توت‌فرنگي

طرز تهیه :

بيسكويت را آسیاب کرده و آن را با كره آب ‌شده و شكر مخلوط می کنیم .

یک قالب Loose _Bottomed که 23 سانتي‌متر که کف آن نیز قابل جدا شدن است را آماده کرده و مخلوط موادمان را در کف قالب می ریزیم و به كف قالب و ديواره‌ها بيسكويت را فشار می دهيم تا كف و ديواره‌ها را خوب بپوشاند .

فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار می دهیم .

پنير‌خامه‌اي را كمي با همزن برقي می زنيم تا نرم و لطيف شود ، سپس تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و شكر را اضافه می كنيم ، دقت کنید در این حالت دور همزن كم باشد .

سپس اسانس را به مواد فوق اضافه كرده و ماست خامه‌اي را با مواد مخلوط می كنيم .

شكلات را با حرارت غيرمستقيم آب‌كرده و به مواد فوق اضافه می کنیم .

مواد را روي بيسكويت ريخته و می گذاریم به مدت 30 دقيقه در فر بماند تا بپزد . پس از 30 دقيقه در فر را باز می كنيم و می گذاريم قالب در فر مانده و خنك شود .

سپس قالب را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار داده و سپس تارت را از قالب خارج كرده روي آن را با توت فرنگي تزیین می کنیم .

منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی