close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه بيسكويت شكلات و گردو
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 21 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه بيسكويت شكلات و گردو

 

بانوکده

طرز تهیه بيسكويت شكلات و گردو به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

4 عدد سفيده تخم‌مرغ

125 گرم گردو خرد شده

75 گرم پودر كاكائو

1 قاشق چايخوري پودر قهوه

350 گرم پودر شكر

2 قاشق سوپخوري آرد

 

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد می گذاریم . سپس كف سيني فر را با كاغذ می پوشانيم .

سفيده تخم‌مرغ را از زرده جدا کرده و سفيده تخم‌مرغ را با همزن برقي حسابی می زنيم تا خوب فرم بگيرد .

پودر قهوه و كاكائو را با پودر شكر مخلوط كرده و به تدريج به سفيده تخم‌مرغ اضافه می كنيم . بعد از مخلوط شدن كامل پودر شكر با سفيده آرد را اضافه كرده و در نهايت گردوي خرد شده را با موادمان مخلوط می كنيم .

از مواد آماده به اندازه يك قاشق چايخوري با فاصله 2 سانتي‌متري از يك‌ديگر روي كاغذ می ريزيم و به مدت 15 الی 12 دقيقه در سيني داخل فر قرار می دهيم تا شيريني‌ها پخته شوند .

بيسكويت‌ها را بعد از گذشت حدود 5 دقيقه از كاغذ جدا كرده و روي پنجره سيمي فر خنك می كنيم .

بیسکویت ما آماده است .

منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی