close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه شيرينی كره ای پرسی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 21 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه شيرينی كره ای پرسی

 

بانوکده

طرز تهیه شيرينی كره ای پرسی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

يك و يك دوم پيمانه يا 300 گرم كره يا مارگارين

دو قاشق سوپخوري شير

يك چهارم قاشق چايخوري وانيل

180 گرم شكر

یک عدد تخم‌مرغ

چهار پيمانه آرد

يك دوم قاشق چايخوري اسانس بادام

یک قاشق چايخوري بيكينگ پودر

 

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 200 درجه سانتيگراد قرار می دهیم .

سپس شكر و كره را انقدر میزنیم تا كرم شود ، سپس تخم‌مرغ و شير و وانيل و اسانس بادام را اضافه میکنیم و دوباره می زنيم .

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده ، به دفعات داخل مايه اضافه و مخلوط می كنيم تا خمير نرمي به دست آيد.

خمير را در پرس شيريني میریزیم و آن را در سيني بدون چربي پرس می كنيم و به مدت زمانی حدود 15 دقيقه يا تا وقتي كه زير شيريني طلائي شود می گذاریم تا بپزيد . سپس از فر خارج كرده و می گذاريم تا خنك شود .

منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی